.

new +

Åheeej bloggen!
Har knappt fått tid alls till bloggen denna veckan, sov hos Josse i tisdags med Vicki och Chrille osv! I onsdags stack jag och Vick till skolan när vi vaknat hos Josse och hade lite muntliga prov..
Igår efter jag slutat mötte jag upp Linnéa för en smoothie i solen och snack, sedan åkte jag hem en snabbis innan jag drog till Kungälv och mötte Vicki så åkte vi till Askim! Träffade några där och senare kom Jesper och Sonny så åkte vi till en stuga och hade det mys och sov där! Vaknade runt 8 (!!!) idag och sedan körde Sonny oss in till stan osv osv! Nu är jag hemma i allafall. Fått färgat och klippt håret, målat naglarna och även fått ett paket på posten. Me likey! Snart ska jag äta och sedan möta Josse för att åka till Kungälv igen haha. POOSSS
 
 

Mondays

Några härliga bilder från najs poolhäng hemma hos Josse förut. 
 
Så himla underbart med dagar som denna! Spenderade 30 min i skolan idag med nationella hörförståelse spanska, gick och åt med Vick och tog sedan bussen hem med Freya och Alva. 
 
Har haft en sån fin vecka förövrigt, och denna ska bli ännu bättre! Bara tre skoldagar och sedan ledigt!! Jag. längtar.

PÅ GYMMET

Var precis och fikade med Linnéa, Josefine, Emma och Alexander! Och nu ska jag träffa Amanda och gymma. Såå härligt väder idag, loove



Tid för plugg




Lisa Tellbe

För ett bra tag sedan vann jag en tävling på Lisa Tellbes instagram om ett fint halsband! Tycker den liknar en hästsko lite haha, men tycker den är superfin! Har inte använt den än eftersom jag redan använder ett liknande, men snart så. Halsbandet är från kyssjohanna! 
 

SLAGET OM INNERSTAN

Började inte förräns klockan 1 idag, vilket var hur skönt somhelst! Sedan samlades en del av alla elever på skolan och fixade oss inför slaget om innerstan. Det är alltså en tävling, mellan Hvitfeldtska, Hulebäck, Polhem, Rudebäck och Fässberg. I år var det inne på lisebergshallen där det var massa olika tävlingar och framträdanden. Och man ska såklart ha en så bra hejarklack som möjligt. Det var faktiskt jätteroligt! 

Nu sitter jag och pluggar företagsekonomi, har prov imorgon. Orkar inte gö så mycket mer nu, för var hemma hos Annie igår och pluggade. Känner mig inte särskilt förberedd faktiskt, menmen. Pussss
Bilder från idag




my tumblr atm

 
 
my tumblr atm ↑
 
Heeej fina! Hur e läget?
Själv är jag lite stressad. Ska duscha nu snabbt innan jag ska iväg till tandläkarn. Efter det ska jag hem och packa lite och sedan ska jag till Kungälv. Ska träffa Jesper först och sedan sover jag hos Vicki! Myyysi, vi hörs imorn, puss.♥
 

-

 
 
 
 

Dead

Har efter en bra helg med grillning, en trip till lerum med Josse och häng vid havet - landat i min egna säng. Så skönt trots att jag nyss sträckte ena sidan ryggen så jag knappt kan röra mig.. Hade tänkt ha en lugn kväll ikväll, känner mig ganska sliten och trött. Försöker tagga upp för ännu en jobbig vecka med matteplugg, nationella, jobbmöte, tandläkare och aaallt för att längta till helgen. Ha en fin vecka. ♥
 

Dahvie

 
 

Todays simple shit

Godmorgon fina! 
Sitter på bussen påväg mot stan nu. Ska byta ett skärp, sedan möta Vicki och äta sushi. Börjar runt ett idag vilket är så skönt om man bortser från faktumet att vi slutar fem. Ha en fin dag i detta fina vädret! Ångrar bittert att jag valde svarta jeans och skinnjacka idag haha..



åååh så fint!!


fuckin helllll

Duuuude vilken dag haha! Kom till skolan tidigt imorse för att göra muntligt nationella i engelska vilket gick bra. Stressade till Subway och mötte Elin och Vick för att sedan åka till Skatås och orientera. Fyy vad det regnade!! Couldn't ask for worse weather!
Efter 1,5 h av gnäll, kämpande och förvirring kom vi i mål haha.. Efter det två lektioner till. Förstår ni hur jag kämpat denna dag? Haha! 
 
Är nu hemma iallafall. Genomblöt av allt regn men men.. Ska göra lite matte nu, sedan åka och tanka och vidare till Josse för att maila om jobb. Allvarligt hur mycket vuxenpoäng hahaha. Pusssss
 

Sinnes

 

NOT GOOD

Efter skolan åkte jag och Emelie till Vasa Sol och solade. Sjukt längesedan jag solade solarie, och såklart så brände jag hela magen.. lyckat haha. Sedan träffade jag Kevin lite snabbt i stan och gick runt.
Puusss
 
 
 

new

Några av de fina presenterna jag fick när jag fyllde år. Är så så nöjd! Även pengar och ett stativ till kameran som var väldigt behövligt.
 

SÖNDAG

Igår var jag med Kevin, Amanda och Joakim hela dagen på Liseberg. Jättekul! Vi åkte där ifrån runt 8 sen åkte jag med Kevin hem och så har jag sovit där inatt. Nu har jag precis kommit hem, så får la ta tag i lite plugg. Vi hörs, puss




Crucified

Godmorgon på er fina!
Jag och Josse har vaknat till lite nu. Ska snart hem till mig så kommer Freya också. Oklar dag och kväll idag men det löser sig!

Igår efter jag slutat mötte jag upp farmor så strosade vi runt i stan och fick med mig massa fint hem! Världens bästa farmor! 
Efter det gick jag till Rapunzel där Josse fixade håret och satt där i säkert tre timmar innan vi bestämde oss för att ta hål i öronen. 
Senare åkte vi hem till Freya och sedan körde vi en liten spontanare och åkte till Kungälv och träffade Jesper, Andreas och några till och var där ett tag innan vi åkte hem. Hade en najs kväll iallafall! Puss



FALLSKÄRMSHOPPNING

Träffade Annie vid 1 tiden idag och så åkte jag med henne och fixade naglarna. Sen vid 4 tiden åkte jag och pappa till Allingsås för han skulle hoppa fallskräm och så fotade jag honom. Ååh blev så sugen när jag såg dem hoppa. Det måste jag göra innan jag dör, såå nice!

Mi gato

 

Vi låtsas som ingenting


Sista svenskanationella! Skål! Med det avklarat gick jag, Freya, Alva och Ida och åt lunch på Le Pain. Satt där ett bra tag, mötte Johanna snabbt och gav henne ett par jeans och sedan åkte jag och Freya hemåt. Stannade till på vägen och köpte lite behöverligt om man ska plugga. För det är vad jag ska göra nu!
Senare kommer Linnéa och hjälper mig inför mattenationella också. Pluggdag! 
 
Imorgon blir en skön dag också. Heldag på Universeum which means no lektioner. Efter det ska jag möta farmor, och senare Josse så ska vi ta ett till hål i örat haha. Tror vi kör på nattbio senare också! Det blir najs! PUSS
 

LUNCHDEJT




Last friday night

I fredags mötte jag Johanna så handlade vi en massa gott till tjejmiddagen som vi hade hemma hos mig. Efter tjejmiddagen kom det lite mer folk och sisådär! Hade en så fin och jättekul kväll!♥
Bildbooomb!
 
 
 
 

Another tip

Emma S (haha).
Fick den när jag fyllde år förra året och har helt glömt bort den helt tills nu! Syftet är i allafall att återfukta huden men inte alls som krämer. Tycker det är superfräscht! Man sprutar helt enkelt ett eller två sprut i ansiktet. Sedan luktar den ju himla gott med.

FÖRSTA MAJ

Inatt sov jag hos Emelie, suuper mysigt! Sedan idag har jag jobbat lite och sedan träffade jag Kevin och så åkte vi och bowlade med Joakim, Liam, Alice och Amanda! Jag var typ sämst, men de va ändå jättekul! Sedan gick vi till Burger King och tjockade oss :)) 
Nu ska jag snart sova för måste upp tidigt imorgon för jag ska hem till Emma vid lunch. Pusss

Birthday

Liten sammanfattning av min födelsedag för en vecka sen. Hade en sån fin dag med människor jag älskar! Vicki skrev finaste inlägget min älskliiiing♥♥, sedan fick jag även grattis av Anton och Dahvie (vilket ni kanske vet betydde väldigt mycket heheh ♥♥) + fina presenter osv! Kommer upp ett inlägg snart om presenterna också.
 

Lasagna de la Le Pain




whale castle

Hade en sån bra kväll igår. Trots att de tidigare planerna sprack så drog vi till Jim istället, såå kul med fina människor! Hemvägen var dock krånglig all alone genom en kolsvart skog vilket resulterade leriga skor och händer efter att ramla ner i diken, haha!! Inte lätt när man inte ser.. 
 
Hade tänkt ha en lugn dag idag. Ska nog köra lite och senare ikväll ska jag träffa Freya och Josse för att planera lite inför kvällen imorn. Tjejmiddag at my house. Puss♥