.

Idaaag

Skitdåliga bilder då min mobil valde att minnet skulle ta slut, men ni fåt iallafall ett hum. Blus från Veromoda å jeans från Gina +skinnjacka å primes, supersimpelt
 
 

FRIDAY

Good morning!
Allt bra hoppas jag eftersom det är fredag! Jag lyckades trippelboka mig denna fredagen men det blir nog chill ändå. Ska hem till Josse efter skolan och ha en myskväll, känns som det behövs efter en bajsstressig vecka.. Har ett engelskaprov idag men sedan är jag väl hyfsat fri!
 
Nu ska jag göra mig klar så ska jag möta tjejerna vid halv 12 och äta sushi! Det blir mys. PUSSHAJ
 

Oldie

 
 

Wooopppp!!






ONSDAAG

Hej! Efter skolan mötte jag upp Kevin och så åkte vi hem till mig. Och käkade middag här och så hjälpte han mig med plugget, mysigt! Men nu ska jag duscha och sedan kolla på någon film :)) Puss



Elloooo

Euw fastande verkligen inte på bild idag men slänger in tvp snabba ändå. Kom nyss hem från la skuuul och ska plugga inför matteprovet imorgon och även skriva klart en inlämning som jag knappt börjat med. Wish me luck!
 
Kan i allafall glädja mig åt att det är torsdag imorgon, och torsdag means nästan fredag! Hehe, ha de naaajs
 

25/2-2014

Idag fyller min älskade vän Alicia 17 år, grattis igen hjärtat!!

Idag under lunchrasten var jag och några utav tjejerna i min klass på Espresso House och fikade! Slutade rätt tidigt idag så det var chill :)) Efter skolan drog jag, Anna, Olga och Emelie och fixade lite saker och efter det så åkte vi hem till Alicia. För Alicias bästavän hade ordnat en överraskningsfest för henne! Så vi var ungefär 20 pers som stod i hennes vardagsrum och grattade henne när hon kom hem. Hon blev såå chockad, me de var jättekul! 
Nu sitter jag iallafall och skriver det sista på mitt tal som ska vara klart tills i morgon och sedan ska jag plugga företagsekonomi med.. Woopwoop
Puss



Min helg i 3 rader

I fredags var jag och Josse på spontanhumör och åkte till Hönö och gick en lååång prommis där haha. En lugn kväll annars och vi lagade mat och sedan sov mitt hjärta här
 
Igår mötte jag upp Jocke och stack till Sara som fyllde 17, ett år kvar nuuu! Vi hade skitkuuuul iallafall.
 
Idag har jag dock inte lämnat sängen knapp pga hur jag mår, menmen. Ska faktiskt plugga lite sen och bara ta det lugnt resten av dagen. 
Ska även förbättra bloggningen, det lovar jag, puss
 
 

PÅ GYMMET





Imorn gäller det

 Tönt som jag är pillade jag ihop denna videon för någon vecka sen. Imorgonkväll gäller det, rösta rösta rösta!

Anton, hans manager och Antons pappa retweetade videon, och Anton sa att han tyckte den var svintung och jättebra. Blev lite glad hehe♥♥♥

Friday I'm in looove

 

Schlut å schletn

För första gången på så länge jag kan minnas som jag känner att jag har koll på provet vi har imorgon. Lagt ner så mycket tid på detta nu, kommer bli heelt knäckt om jag failar imorn alltså, kommer ligga resten av livet i min säng typ. Hehe, nä men har snackat med Vick nu och förhört varandra så det kommer gå bra! 
 
Nu ska jag belöna mig och lägga mig i sängen tills jag somnar. Är skittrött hehe. Fredag imorgon och denna veckan har gått så fort! Har lite planer för imorgon så det blir najs! Denna helgen kommer bli azz bra, puss!
 

It was prob'ly just a silly crush anyway

 

TORSDAG

Heej! Sitter just nu och väntar på bussen mot skolan. Har rätt chill dag idag ändå. Går från 10 till 1, och efter skolan ska jag träffa Alice och sedan ska jag och Amanda träna. Vi hörs senare :)) Ha en bra dag!
 
 

It's a wrappity wrap

ÅH äntligen nästan klar! Kom hem vid 2 från skolan. Slutade egentligen då men hade en inställd lektion. Skulle egentligen solat med O efter skolan men vi kör nästa vecka istället. Gick å käkade å sedan mötte jag upp Joss så åkte vi hem. Har i stort sett suttit och pluggat historia och svarat på 30 frågor sedan dess iallafall. Duktigt, ska bara försöka lära mig de utantill tills på fredag hehe, lycka till..
 
Jaja, nog om deeet, nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Gott det, sista dagen imorn jag måste plugga sedan är jag friiii för helgen! Förtjänar det alltså, puss
 
 

Dagens enkla

AmericanVintage/Ginatricot/Primes
 

MCD <33





Mitt skal

Då min förra iphone gled ur mina händer som en hal tvål och föll i bitar i marken, tänkte jag att ett skal vore bra hehe.
Passade på att köpa ett i samband med Anton så han fick signerat den också haha. Tycker den e lite najs faktiskt. Köpte ju ny mobil så jag körde på vit istället för svart också. Fancy eller nåt:)
 
 

18/1-14

Idag så har jag och Kevin varit tillsammans i 1 månad, och det kommer bli många fler! Älskar dig hjärtat <3


21.12

Ååh vad seg jag är just nu.. Det är alltid likadant varje söndag, jag kan inte somna! Så i natt har jag inte alls sovit mycket. Men jag var ändå hyfsat pigg i skolan, men direkt när jag kom hem så blev jag skit trött och gick och la mig i sängen, haha. Lat chey, yupp.
Nu ska jag kolla någon film och bara ta det lugnt resten av kvällen. Puss :*

Snabb idag

Dåliga bilder I know okey
lder

GRYMMA MAGÖVINGAR





Ma beaut

Sov hos Joss till igår och drog in till stan för att se Anton. Väntade där och sedan kom Johanna och Kev med, vet att Johanna redan berättat detta. Anyways, han drog två låtar osv, fick snackat lite med honom och tagit lite bilder. Han dära gör mig brutalt glad och man kan inget annat än att älska honom ♥♥
 
 
 

o. t. ramp

Några oldies från i höstas
 

GÅRDAGEN

Igår var det ju alla hjärtans dag och den spenderade jag såklart med min kille! Först åt vi med hans familj på restaurang, sedan åkte vi in och lyssnade på De vet du som spelade i Nordstan och gick runt lite där. Och vid 8 tiden fikade vi på Condeco och sedan åkte vi hem till Kevin och så har jag sovit där i natt. Vi drack energidryck och åt massa godis så vi orkade hålla oss uppe till klockan 7 i morse, haha. Jättemysigt verkligen!
 
Och idag vid 2 tiden åkte jag och Kevin till Frölundatorg och träffade Emma och Josefine för att Anton Ewald uppträdde där, och som ni förmodligen vet så är ju Emma världens fan av honom! Sedan åkte jag och Kevin hem till mig och så har han varit här tills nu.
Men nu måste jag faktiskt ta tag i lite plugg eftersom skolan börjar på måndag igen.. och jag har naturprov på tisdag och så ska jag ha läst en bok i engelskan, bajs.
Puss
Bilder från igår/idag

Tack så jättemycket för de fina presenterna älskling <3



fre. 14

Bloggar en snabbis nu. 
Vaknade ganska nyss, hoppade in i duschen och smörjde in mig i Juicy - bästa doften ever made! Nu sitter jag och äter lite frukost och målar naglarna samtidigt som jag bloggar. Effektiv? Hehe, ska iväg och vara hos Josse vid halv 3 och innan dess ska jag ha pluggat och fixat mig, får se hur det går.. 
 
Igårkväll mötte jag upp Josse så åkte vi till stan och fikade och myste. Gick hem till henne och kollade skräckfilm också, men att sedan gå hem genom skogen mitt i natten alltså.. Läskiiigt
 
Sover hos Josse inatt iallafall. Vi ska ha skräckfilmsmarathon har jag bestämt! 
Jaja! Får se hur mycket bloggning det blir nu. Imorgon ska vi in till stan och även träffa Johanna och Kevin och så kommer Anton! Längtat sönder alltså, haha! Puss
Två fikabilder fr igååår
 

NEEW

Hej! Vaknade sjukt tidigt i morse, runt 7. För skulle till Hemköp och snacka med chefen där om sommarjobb. Sedan åkte jag och mamma in till stan och shoppade lite grejer och fikade, som vi inte gjort på hur länge som helst men det var iallafall jättemysigt! Och vid halv sex så hade jag badminton träning, men eftersom att det är lov så är typ alla iväg och åker skidor och sånt.. Så det var bara jag och Amanda på träningen med två stycken tränare. Så vi fick väldigt intensiv och jobbig träning, men det gick bra ändå haha.
Här är bilder på det jag köpte idag, puss
3 par trosor i från Lindex, 79 kronor styck
 
från Veromoda 239:-

T-shirt från Veromoda 229:-
Foundation borste från Åhléns 99:-
Ögonbrynspenna från H&M 29:-
Mascara från Åhléns 119:-
Foundation från H&M 79:-
Skor från Jerns för 899:-
 

A.

 

Några få från idag

 

UNTITLED #2

 
untitled #2
 
 

Up, up and away

 
 

Tre Emma

Tre små söta bilder från hur det egentligen såg ut framför kameran i Vietnam. Väldigt cjut
 

Mumsmums-frukost

 

PÅ BUSSEN

Hej! Runt klockan 1 idag träffade jag Kevin och så har vi varit inne i stan och kollat runt. Och nu har jag precis varit och gymmat, sprang i ungefär 30 min och körde crosstrainer ett tag efter det. Nu ska jag hem och käka och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt! Ha en bra måndags kväll :) Puss
 

 

all your perfect imperfections

Har haft sånt flyt med det mesta det senaste. I skolan, Linköping osv. Så det var ju klart att jag skulle tappa min mobil igår så att den gick sönder helt. Skärmen funkar inte alls längre utan det är bara lite blå svaga ränder. Kuuul! Måste köpa en ny själv också då min mamma inte tycker jag kan hantera "glasmobiler", hon tycker jag ska skaffa en plastig nokia haha. 
Ska förmodligen jobba i sommar så då får pengarna gå till en ny iphone helt enkelt. KUL.
 
Har precis vaknat förövrigt. Ska göra lite kaffe och ta det lugnt nu innan jag ska in till stan med Josse. Ska göra ett ärende och sedan hem till henne och bara mysa. Göra pannkakor och lyssna musik. Låter bra hehe.
oldie

Geox sneakers

Dessa ursnygga sneakers köpte jag i julas. Hur snygga? Använde de en del i Vietnam men inte fåt tillfälle i Sverige än. 
De finns att beställa hääär, rea nu också!
 
 
 

UNDO

Brukar inte tycka att melodifestivalen har med några jättebra låtar direkt, men den här är riktigt bra faktiskt! Och jaa, jag tittar på melodifestivalen. De är liksom en tradition som jag gör varje år, tycker det är så mysigt!

Linköping i massor med bilder

Hade en sån bra dag igår! Josse å jag bokade och fixade för resan dit i fredagskväll, så spontana så det finns inte haha. Nej men vi åkte dit till Linköping iallafall, såg och träffa Anton, och även Maria och Nina som jag saknat såå! Så mys! Sedan vid 6 var det hemgång igeeen tyvärr.. Men vi lyckades iallafall med våran första resa ensamma, vuxenpoäng hehe.
Måste vara den finaste bilden på honom ♥
Nina & Maria mina hjärtisaar
Henne älskar jag!!
 
 

Trött & sliten

Herregud vad vi krigat idag! Rest hela dagen känns det som. Men denna dagen har varit så jävla bra. Så jävla nöjd. Nu är vi äntligen hemma igen iallafall! 
Ska sova nu och bara dö typ. Inte sovit ut på flera veckor så det ska jag göra! Bilder lägger jag upp imorgon när jag redigerat oooosv. 
Hade tänkt ta en chilldag imorgon. Måste dock plugga till ett prov, och städa mitt förjävligt stökiga rum. Ska även hinna med att träffa Josse, Simon och Jocke också! Perfa. Puss fina!
 
 

Mina älsklings




On the bus

Halloj å godmorgon! Eller aa, vi gick upp 7 imorse så för oss är det inte morgon längre.. Men men, om en timme är vi framme i linköping iallafall. Längtar! Ska ta massor med bilder idag. Pussar!


00.40

Nu är det äntligen loov, fast jag hade ingen skola idag så man kan säga att jag fick lov redan igår! Men även om det inte är skola så kommer jag ändå få plugga under lovet eftersom vi har sjukt mycket uppgifter och även två prov direkt när lovet är slut.. Så de suger :))
Idag har jag iallafall varit med Kevin. Först var vi här i några timmar och sedan åkte vi hem till honom och käkade middag och kollade skräckfilm, usch seriöst.. Det var den värsta filmen jag någonsin har sett! Började till och med lipa.. Hehe. 
Nu ska jag sova, för måste upp tidigt i morgon! Hoppas ni med haft en mysig fredag. Puss

Natti

Jag å Josse ska sova nu hos henne. Ska upp tidigt imorn för att åka till linköping(!!) å se Anton. Hur sjuka e vi inte haha, så jävla kul! 
Ska även träffa Maria som jag inte träffat sedan oktober och även Nathalie. Det blir fett! Bloggar jag inte imorgon så är det för jag inte hinner helt enkelt. Ha en grryyym lördag för det ska vi ha!!

Har knappt några bilder på mobilen tyvärr

Brunchmys

 

UNTITLED #1

 
Untitled #1
 
 

Thu

Oj vad bloggen står stilla! Inte okej alls, blir massor med bloggning under lovet!
 
Nyss hemkommen från Nicole. Jag och Linnea möttes upp och åkte dit, sedan kom Jass också. Har inte träffats sedan middagen hos mig i typ november (!!) så det var mys!
 
Tänkte bara ta det lugnt nu, smälta gårdagens PH-final alltså haha. Fortfarande inte kommit över det! Tänkte även plugga lite så jag slipper göra det imorn. Wish me luck!
 
Börjar runt 1 imorgon tror jag, så ska möta Pau och Vick och käka brunch. Hur gott? Och imorgon är det äntligen fredag också!! Hihi, jag och Josse ska planera en sak som vi kanske kanske ska göra på lördag. Vill verkligen! Berättar mer imorgon, puss!
Bild på mig och Nicole från i höstas då jag inte tog några bra bilder idag

ISABERG

Hejsan! I morse träffades några från min skola vid 7 tiden vid Götaplatsen! För alla ettor har frilufsdag idag. Så vi har varit i ett skidställe i Småland hela dagen som heter Isaberg. Är helt slut nuu.. Men det var jättekul iallafall. Älskar verkligen att åka skidor!




NI ÄR BÄST




Facts 'b me

- Jag trummar alltid med fingrarna när jag lyssnar på musik i takt, om jag inte gör något med fingrarna
- Jag är en äkta semle-wienerbröd och bakelse-lover, illa
- Jag är nog en ganska nervig person i vissa situationer, särskilt om jag träffar en kändis haha! Adrenaliten på max så att jag skakar..
- Jag skjuter alltid upp mitt plugg till sista stund, det gååår inte att plugga utan press för mig tyvärr
- Jag tycker gröna ögon är så himla fint! Så avis på folk som har det
- Jag tror på att illuminati finns haha..
- Det finns inget som gör mig på så dåligt humör som ändrade planer och kyla
- Jag kommer förmodligen aldrig nå upp till den press jag sätter på mig själv
- Jag älskar Adam Lambert och har gjort sedan 2010
- Jag sätter mig alltid på vänster sida om jag får bestämma i bussen
 

OMW

Halloojjj! 
Sitter på bussen påväg hem just nu. Tänkte ta tag i lite plugg när jag kommer hem och ta det lugnt idag bara. 
Igår efter jag varit i stan mötte jag upp Joakim och sedan också Sara och Robin. Var så längesen sist! 
 
Har en del planer denna veckan. Ska bland annat fika med Linnea och Sandra och på torsdag hem till Nicole då hon fyller år. Det blir mys!
Nu ska jag av, puss!



Part III of Vietnam

 

But I think about every minute

 

<3





Natti





Simple and diff. tips

 

Yesterday's

 Gårdagen var så bra och mysig!
Jag, Pau och Vick stack och käkade pizza innan sista lektionen vilket var mums! 
Slutade vid 4 och mötte upp Josse som väntat på mig, så drog vi och solade. Efter skyndade vi oss snabbt hem till mig, jag lämnade av dator osv och in till stan igen för att möta upp Oskar från Stockholm på centralen för en fika! Har inte träffat honom på ett halvår så det var så mysigt, saknat han väldans!
Efter det åkte vi hem, denna gången till Josse. Köpte med mig hårfärg på vägen också. 
Vi käkade middag, snackade massor, kollade film och mös som bara vi kan! Sedan vid 2 kom Robin, Fiddy och några andra och träffade oss en stund. Inte träffat Robin sedan november kanske vilket är sjukt!
Jajaaa, sedan sov vi och på morgonen (idag) tappade vi upp ett varmt bad och käkade frukost i badet och hade spa. hur mysigt? Färgade även mitt hår vilket blev som det brukar!
 
Nuuu är jag hemma hos min kära far som jag inte träffat sedan julafton. Känns som jag har fullt upp denna helgen alltså. Imorgon blir det in till stan och kanske shoppa något, sedan ska jag hinna med att träffa Josse och sedan även Jocke också. Nu ska jag försöka plugga lite vilket inte kommer gå bra alls.. Puss på er som ens orkade läsa detta, hehe! ♥
s

Exactly two years ago

Jag och J har alltså haft den STÖRSTA crushen ever på dessa tvillingarna kallade Jedward 2011-2012, det var brutalt alltså. Vi är bland de kändiskåtaste tjejerna jag hört talas om.. Både jag och Johanna älskar Adam Lambert också, och snäll som jag är, släpat med henne nästan varje gång jag velat se Anton Ewald. Ska nog lyckas nästa gång också, förmodligen kommer han till Göteborg denna månad, iih!♥
 
 
Dessa bilderna är från Landvetter när de kom för att ha sin andra konsert i Sverige, och alltså andra gången vi träffade de. Jäättenervig var jag, skakade som vanligt haha.. Vet att Johanna inte vill att jag lägger ut bilderna på henne, men hon får helt enkelt bjuda på sig själv! Detta var nu 2 år sen, tiden går så fort så jag nästan blir rädd..