.

Mystiiime

 

Mysfredag

Hola! Kom nyss hem från Hyssna där jag och Vick sovit hos Elin. Hade en myskväll igår med massa film, god mat och mycket snack. Så behövligt efter första jobbiga skolveckan, redan utsliten typ.. 
Weell, ikväll ska vi ha kräftskiva här och sedan ska jag till Freya! En lugn helg I need, pöss
 

Good 2 b home

Hjälp mig vad trött jag är idag. Gick 8-15 idag och drog sedan en kaffe vid Franks med J. Trots dagens intag av way too much koffein så är jag helt död ändå.. Fredag imorn iallafall! Fight for it haha

Details @ Josses

 

three

 
 

B&W

 
 
 

Bildbomb Stenugnsund

 
 
Fina bilder jag fick på Anton förrförra lördagen! 

Lexington

 

GOODNIGHT

Inatt sover Emelie hemma hos mig. Haft en mysig dag med henne i stan där vi även träffade Josse och Emma och fikade. Och imorse var jag så fitness och träffade Amanda och gymmade, har sån träningsverk nu.. 

Off to schul





BRA DAG

Träffade amanda vid 3 tiden idag och åkte in till stan och åt Subway!! Vilket jag inte ätit på hur länge somhelst, love. Vi kollade lite i butiker och så gick vi till Brilliant Nails och där fixade jag naglarna. Tycker dem blev riktigt nice! Puss




BÄSTA <33




Idag




summer 14

Hoppas alla haft eller har ett fint sommarlov. Min sista dag har jag spenderat med Johanna i stan. Mysigt! Tycker detta sommarlovet varit himla bra, hänt en del kul kan jag säga! "Skola" klingar illa och overkligt iallafall. Inte ens redo. Skönt att vi 2:or (??? är vi tvåor redan?) börjar halv 3 imorgon. Ska möta Vicki på en fika innan dess! Tack mitt näst sista sommarlov, det har varit grymt!
 

Tristan

Alltså crushen för Tristan! Han är så så fin
 

Oldiez

 

MYS KVÄLL PÅ BRYGGAN






botdf

 

today's

 

KUULA




STORY OF MY LIFE




HAUL


MARSTRAND


Igår kom Kevin hit till Skräddarön och sov över tills idag. Och igår bestämde vi att åka med min familj till marstrand. Det var jättemysigt och jag fick även med mig en ny tjocktröja och en skinnjacka därifrån.
Kevin har åkt nu.. Men nu är min kompis Amanda här som jag inte träffat på ett helt år typ. Känt henne sedan jag var typ 5 år. Och vi träffades faktiskt här på Skräddarön första gången. 

'n kväll'

 

hear me out just one more time

Har haft lov i över 2 månader nu, lite mer än en vecka kvar. Kan inte fatta hur fort tiden går? Vart fan gick all tid åt.. 
Igår var vi på bio och såg "The Purge". Tyckte den va riktigt bra faktiskt! Rekommenderar den om man gillar skräck/thriller kinda. Weeeelll
 
Hur som så kom jag nyss hem och ska göra lite saker. Senare ska jag träffa Jocke och efter det till Härlanda. Ska bli fett! 
 

SKRÄDDARÖN

Imorse vid 11 tiden kom jag och min familj hit till Skräddarön. Jag har varit här varje år sedan jag var 6 år gammal. 
Love this place

Jag och pappi

BILDER FRÅN IGÅR

Igår fyllde farmor 80 år, så vi firade henne med hela släkten. Så mysigt! 

Min kusin och hennes kille, så söta
Mitt allt <3






Yeah I make u explode



Bilder från den senaste veckan. 

Nu är jag och J påväg in till stan för att möta Lovisa, Jennie och några till. Way out west! 

Lip plumper




LOVE YOU




at the platforms

 
 
 

Lissy


Igår mötte vi upp Inka Olivia och Indee för att kolla på Snoop. Kom dit runt 8 och fick relativt bra platser mitt i smeten. Dock valde vi att sätta oss på ett berg en bit ifrån då det var föör knök.
Efter träffade vi på några killar å hänkade till deras hotell innan vi drog hem.
Nu är vi äntligen på bussen mot stan för en fika med Vick. Mys! Måste hem å packa senare också eftersom jag och Josse ska till mitt land imorn. Sounds like coozzyy! Puss

LOOVE

Inatt sov Kevin hos mig, och eftersom det var så varmt idag så åkte vi till Kåsjön och badade och grillade. Imorgon ska jag träffa Amanda, saknar henne så mycket! 

finaste

 
 

this could b somethin

 
 
När jag slutat jobbet för sista gången igår tog jag och Josse tåget till Varberg. Vi såg den fina människan på bilderna och fick pratat med honom också. Så nöjd, så bra kväll. 
 
Idag är min första lediga dag (tack gud men dock sorgligt!) Denna dagen ska vi göra något bra av. Puss