.

Utväxt?

 
Yes, bilden är från några dagar efter jag färgade det. Nuuu är det halvbrunt igen + utväxt. Det försvinner på ett fingerknääpp!!!!! 
 
Haha hej iallafall. Kikar in då och då och hälsar känns det som. Har mycket att göra just nu i allmänhet så bloggen kommer som vanligt åt sidan (som den gör i vilket fall lol). 
 
Min helg har iallafall bestått av jobb både lördag och söndag, åka till Lerum och fest. Sebbe kom till mitt jobb på söndagen så käkade vi sushi och hängde hos honom. Samma igår. Haha. 
 
Nu ska jag göra klart typ tre inlämningar och sedan skynda mig hem till Josse och sova där. MYZZZ

260315

Min vecka har bestått av jobbmöte och laserdome, tandläkarn, skola, kaffe, skräckfilmsmys osv. Har sedan jag kom hem försökt ta det så lugnt som möjligt. Gjorde ett skitdåligt spanskaprov förut så tröstade mig med lite gottigt och att slappa.
Snart kommer Joar hit så ska vi plugga matte. Efter det ska jag in till stan igen och träffa Sebbe en stund och sedan på Debatt med median. Lär vara hemma runt 12.. Oh well, imorn är det freeedag!
 
 

New up

 
Vad jag pysslade lite med i Branäs. Branäs var hur mysigt som helst. Spendera några dagar av skidor, sol, massa mat och en bästis. Guld! 
 
Hej förresten! Vad längesen detta var känns det som haha. Sitter i skolan nu och ska vi ska snart dra oss och äta. Två timmar skola idag så det är skönt! annars består dagen var jobbmöte + laserdome. Woho.
 
 

!
Tre från Branäs

Crops

Recently
Ma babe

Fyfan vad jag älskar dig <3
 

nu

I'm gonna show you

 
Söndagsångesten knackar på dörren och helgen är redan över!! I fredags åt vi tacos hos Freya innan vi asvlutade kvällen hos Olivia. Igår var vi även hos Vanessa! Ska försöka ta det lugnt nu ett tag, men najs helg ändå! Nästa helg åker vi till Branäs en långhelg. MYSIGT

tumblr: eoliviaa.tumblr.com

 

All black

Hjälp mig vad seg dag. Direkt när jag kom hem somnade jag och vaknade runt halv 3. Ska hälla i mig lite kaffe nu och sedan ut och möta Jossi. Hon sover här ikväll♥ puss!
 

Dudeli dead

Älskling och jag häromdan :)))
Wow, let's talk about how productive I've been this weekend! Haha. Jag har jobbat både lördag och söndag. Efter jobbet idag mötte jag Josse och vi stack och solade, för att sedan ta en mysig kvällsfika. Ma honey!! 
 
Sedan jag kom hem har jag hunnit duscha och skriva klart en inlämning. Tänkte avsluta denna söndag med att slagga i soffan för det är jag värd känner jag. 
Söndagsångesten knackar som vanligt på dörren inför en tidig vecka. Aldrig längtat så mycket efter en ledig helg? Come at meeee!

MALDIVERNA

 
 

Relate

schuul

 
 
Ska dra mig mot bussen nu och käka sushi med Vick och Freya innan skolan. Slutar 5 wohooo.. Puss

First tat

Om 2 månader fyller jag 18 (!!) och detta är något som står på listan. Hur fint hur najs hur mmmmm

again and again

 
Dålig update som ni märkt, men min vecka har varit ganska fullspäckad. Tis-fre har bestått av jobb och även skola.
 
Min helg har i alla fall varit bra! I fredags efter skolan mötte jag Linnea i stan och vi tog en kaffe och tjöta innan vi drog till jobbet. Sedan sov jag i Lerum, och i lördags var det partej hos Linnea. Somnade inte förrän halv 7 vilket gjorde att hela söndagen blev väldigt seg dock. 
 
Är i stort sätt ledig idag. Har utvecklingssamtal vid 18 ikväll och innan dess hade jag tänkt komma ikapp med lite skolgrejer. Fun fun.