.

TIPS PÅ SKRÄCKFILMER

Jag hatade skräckfilm innan, men nu älskar jag det! Här är några favoriter, vissa går faktiskt på bio just



VILKEN JÄVLA SMÄLL

 

FÅTT HEM LITE PAKET


Ett från MQ, gina och även från glossybox. Vad kan det vara i dem?
 

I.N.S.P.O



 

:

Sånt här behöver man när man mår som sämst, love you




THIS SUCKS

Igår var jag på vårdcentralen och fick beskedet att jag har körtelfeber! För andra gången.. Hade det för ett halv år sedan också. Efter att man har haft körtelfeber en gång ska man bli immun, men det blev tydligen inte jag, and that sucks! Sist var jag hemma från skolan i en månad, så jag hoppas att jag fått ett lindrigare virus denna gången.
Hoppas ni får en bra dag iallafall :)


KÄRLEK

 
Det är inte så att jag sitter och klagar nu när det är kallare och mörkare, jag älskar faktiskt hösten..
Men jag satt precis och kollade igenom gamla bilder från i somras. Och sommaren var verkligen sjukt nice.
Har gjort massa roliga saker och skaffat så mycket minnen. Love!!

MASTER OF DEATH

 
Nog lite kär i Dahvies nysläppta singlar. Ihhhh, albumet kommer i mars och jag väntar som ett barn väntar på tomten ungefär

SÅ MYCKET KÄRLEK I EN BILD




T I L L B A K A

Hej! Nu är jag tillbaka igen. Eftersom det var ett tag sedan jag bloggade så har jag inte hunnit uppdatera er vad som händer i mitt liv för tillfället (för jag har ju ett såå intressant liv..) I alla fall så är jag sjuk idag.
Igår kväll efter jag kom hem från min pojkvän började jag få jätteont i huvudet och nu på morgonen hade jag även fått 39 graders feber. Jag ska även praktisera på Stadium i 3 veckor, men 2 veckor har redan gått så detta är min sista vecka på praktiken. Och sen är det äntligen lov!!
Här är lite bilder från de senaste 2 veckorna, puss!
 
 
 
 
 

Whazzap

Some phodos of thursday - saturday
 
Trots att det nyss blev helg är den redan borta. Fattar inte hur fort det går egentligen? Jag har i allafall spenderat den väl!
I fredags mötte jag upp Vick innan skolan för att sola och äta, sedan efter skolan åkte jag och Joss till stan och mötte upp Inka, Indee, Olivia och Flisa så tog vi pendeln till Kungsbacka. Åkte hem till Mikael och träffade på massa sköna människor!! Riktigt lyckad kväll förutom en liten incident haha!
Josse sov hos moi och i lördags spenderade jag hela förmiddagen till att städa huset. Åkte sedan hem till Joss och Chrille och hade myskväll á la skräckfilm och B&J. Daym va mys det var + riktigt ruskväder!!! Sov sedan där, åkte sedan till mormor idag och firade henne som fyllde 79 idag, grattis världens goaste mormor!♥
 
Nu ska jag packa lite tänkte jag. Spanien på fredag juuu, puss
 
 

-

God jesus vad sliten jag är idag.. och vart fan tog helgen vägen??
I fredags efter skolan åkte jag och Joss hem och gjorde lite ärenden innan vi åkte till Vick och krökade! Hon fyllde ju 18 i veckan så alla som var där drog till Trädgårn medan jag Veronica och Josse fick stanna haha.. Livet som 17åring:)))) 6 månader kvar.. Aja sedan sov vi hos henne så de va mys! 
 
Igåååår kom Joss till mig på kvällen iallafall så drog vi till Landvetter hem till Jessica och sedan till Johan! Vi båda somnade på bussen hem vilket resulterade i att vi åkte till sluthållplatsen och fick åka med tillbaka igen haha.. 
Vaknade idag och var ganska döda men vi tog bussen till Frölunda och sedan var tanken att jag skulle möta Johanna men vi sköt upp deeeet
Nu: duscha, äta och plugga och sova
älsklingen:)))
 

sundae

 

Study buddy




wrist jewelry

 

seduction is my game and hell is my place

Ååå vad härligt väder! Iskall blåst och regn <333 Nää men hej fina! Hoppas allt är bra med er och trots att jag/J knappt bloggar är det kul att vissa hänger kvar. 
 
Har haft en bra helg iallafall! Solat, krökat hos Vick, varit en snabbis i Lerum, och igår var jag ute på en lång kvällsprommis och snacka med Johanna, skönt!
Kom nyss hem iallafall. Slutade halv 12 så Vick, jag å Elin gick och käkade lunchbuffé och sedan mötte jag Linnea i stan för en fika och massa prat, älskar dig! Mötte Freya och Kajsa en snabbis också. Nu ska jag ta tag i något jag som vanligt skjutit upp; religion och matteplugg.. Men med kaffe på det så ska det nog gå braa! Ikväll ska jag träffa Sara också, riktigt längesen! fan va gay inlägg menmen haha puss
 
 

SO NICE

 

Snapshots







Lite snapchats från det senaste.