.

sup

Min senaste tumblr
Har varit en slappsöndag idag. I fredags käkade Vick, Elin jag och Joss sub och sedan åkte vi till Josses pappas jobb och tog en kaffe och hälsade på honom. Vi mötte sedan Emil och Chrille å åkte med de hem så käkade vi räkor hos Joss innan vi åkte till stan igen för å möta Olivia. Skön kväll. 
Sov hos Josse och igår kom Vicki vid 2-tiden så slappa vi hela dagen. Träffade Freya Alva Ida Pontus Tobbe Veronica osv en stund och spelade kort så det var en mysig kväll det med. 
Nu har jag och mamma precis käkat pizza och jag kunde nog inte varit mer onyttig denna helgen. Whatever, puss

-

 

Sov gott Tristan

 
Åh fina Tristan, kan inte fatta att du är borta? Är fortfarande i chock. Du var ju nyss här, tweetade om din blogg och la ut skeva selfies. Haha, jag och Josse satt bänkade när du skulle uppträda i Idol och satt och röstade. Hur sjukt är det inte att någon bara inte finns helt plötsligt? Du var fan bara 19.. Gud har tagit tillbaka den finaste ängeln♥
 

En fucking månad kvar

 

Kenza

Morninggg


I'm off in a few minutes. Möta Vick för Sub, sedan skola! 

Baae


Fattar fortfarande inte att Dahvie basically gillat å kommenterat min insta haha! Blev såhääär glad

Zara Larsson

 
Shhh jag höll på med denna i ca 10 veckor. Okej, inte riktigt.. Jag lät den snarare ligga i 10 veckor och gjorde klart den nyligen. Zara nämnde på twitty att den va "så fet" och gillade på insta vilket är kul! 
Next up; continue undone shit
 

Afire Love

breakKom just hem efter en timmes mattelektion. That's it for today. Nu ska jag käka frukost och sådär! puss

Jeffery Campbell anyone?

Daym, hittade dessa godbitarna på pinterest. Shit, om man bara hade pengar! Dock skulle jag hellre vilja ha Ken och inte Barbie i klackarna.. Aja, vilken är eran favorit?! 
 

dudelideyWhat are you guys up to these days? Allvarligt, har aldrig lärt mig hur man bloggar regelbundet. But here I am. I Lerum och tar igen lite tid med paps. Haft en bra vecka bestående av inställda engelskalektioner, ostbågemys hos bästis, bio på filmen Ouija och iskallt väder och regn! 
 
Så skönt med fredag! Sitter för tillfället och skrollar igenom lite nätshopping och det kliar i fingrarna. GOD. 
 
 

pink

 
 
 

we forgotten who we are

Lite ångestfyllt att komma hem till kylan igen efter en otroligt skön och behövlig vecka i Spanien. Är på banan igen nu (lär ångra mig imorgon då det är måndag) men ändå. 
Med andra ord har lovet vart bra för mig, missade dock halloween vilket jag tycker är lite tråkigt.. 
 
Har hur som helst ätit en god middag nu och ska ut om en stund och möta Joss och Freya. Ska ta igen en hel veckas händelser och med choklad, so coozzzz, puss