.

Pizzadejt

Jag och Sara bestämde oss för atg beställa pizza, och snäll som hennes bror är skjutsade han oss dit!
Ska nog dra oss ut snart. Är för jävla proppmätt nu haha!!


STAN

Hej på er! Kom precis hem från stan för var där med Lovisa, jättemysigt var det. Nu ska jag snabbt packa lite grejer sen ska jag till Alice och sova över där inatt igen fast idag ska Amanda vara med också! Vi tre har känt varandra i 10 år nu och vi är verkligen bästavänner men det är sällan som vi alla tre kan ses samtidigt.. Så vi ska käka mat, kolla film, snacka, allmän tjejkväll typ! Kommer bli såå mysigt.


Sista shoppingen framöver

Haha mitt konto börjar ta slut tyvärr, så efter denna gång ska jag bara spara! Har tittat på massvis av snygga vinterjackor, och eftersom jag betalar allt själv får det bli att spara till en.. Ska förmodligen kika närmre på en snygg jacka jag hittade tills nästa månad! Xx


31 aug/13

Godmorgon bloggisen! 
Jag vaknade för en stund sen, sjukt trött men nu är jag piggare. Ska snart dra mig iväg till stan och kolla lite, sedan ska jag hem till Torslanda tror jag. Min lördag är faktiskt ganska oklar, så vi får se vart den leder!
Vad ska ni göra idag? Puss!
 

.

Bjuder på lite ögongodis såhär på Fredagskvällen ;)


Adam Lambert

Jag har vart ett stort (STORT) fan av Adam Lambert sedan 2010. I början var jag helt galen i honom, lyssnade på hans musik nooon-stop, avgudade honom, plancher på väggarna osv. Aa, ni fattar. Värsta stalker-fanet typ. Men nu har det "galna fanet" inom mig lugnat ner sig, och känslorna har svalnat. Men jag lyssnar då och då på hans musik, och hör jag hans namn så reagerar jag ju helt klart väldigt snabbt! Och om han skulle komma till Sverige är det jag och Johanna som står längst fram vid scenen. Jag har även fått min lilla mamma att börja gilla honom, så även hon får hänga med oss vid scenen, haha. 
 
Anyways, kände för att måla av honom ikväll. Har inte hunnit speciellt långt men jag mååste sluta innan jag somnar på tangentbordet typ.. Ska nog försöka göra klart den imorn. Puss och gonatt fina ni!
 

SLEEPOVER

Hej på er! Jag mår så jääävla illa just nu, åt alldeles för mycket godis..
Iallafall så kollade jag och Alice nyss på The Big Wedding, helt okej fast jag hängde inte riktigt med.. Rätt rörig film haha.
Efter skolan så åkte jag snabbt in till stan med Amanda för skulle köpa en sak. Sedan träffade jag Alice och så åkte vi till Liseberg och var där hela kvällen. Jättemysigt, det var 2 år sedan senast som jag var där och åkte saker! Ha en bra kväll! /J


FREEDAAG

Ångrade mig ganska direkt när jag skrev rubriken haha. Blir nog ingen jättekul fredag idag, men en mysig! Ska till lerum ikväll och umgås lite med min paps. Inte träffat honom sedan jag fick sommarlov, och det har hänt en hel del sedan dess!

Just nu sitter jag på bussen hem. Började halv 1 idag och slutade halv 4 så det var skönt! Efter skolan var vi några som stack och fixade gymkort. Vi fick det nämligen av skolan så vi behövde fixa det! Sedan stack jag och Ottilia till 4-gott. Vi fick rikskuponger i skolan så jag tänkte spendera litd där! Perfa. Vi hörs ikväll PUSS

 
 

FELICIAMELANDER.BLOGG.SE

Var med och tävla om att bli "Veckans blogg" på den här fina tjejens blogg! Hon är en stor inpiration för mig. Gå in och kolla, ni kommer inte ångra er;)


SOMMAREN 2013

Åååh, även om jag började skolan för någon vecka sedan så saknar jag sommarlovet redan! Haft världens bästa sommar verkligen, lärt känna massa nya goa människor. Är verkligen supernöjd!

Jag och Emma har spenderat mycket tid tillsammans denna sommaren vilket har varit jättemysigt. Vi har varit i Paris, USA & England tillsammans. Så jag har inte vart hemma så jättemycket i sommar. Men när jag vart hemma här i Sverige så har jag träffat min pojkvän & kompisar, stan, vart på mitt sommarställe, åkt till Skåne, Liseberg och massa annat kul. Slängde ihop ett collage med bilder från min sommar :) /J


Let me reintroduce me

Tjena! 
Tänkte kika in och säga att det är vi som driver denna bloggen. Emma och Johanna heter vi för er som inte hängt med oss sedan tidigare på nattstad! Anledningen till att vi heter "Annyolivia" är för att Johanna heter Anny i mellannamn och jag (Emma) heter Olivia i mellannamn! Så tyckte det var det mest passade i och med att aalla namn är upptagna på blogg.se tyvärr! 
 
I denna bloggen kommer vi gå in helhjärtat och uppdatera så bra som möjligt. Vi ska verkligen förbättra oss både med antal inlägg och kvalité, så jag är supertaggad och full med inspiration och idéer. Nu KÖR vi känner jag!
 
Tyvärr kommer det dröja ett tag innan vi fått ordning på allt med design osv. Johanna får snart en systemkamera så då blir det bra kvalité, även jag ska skaffa detta framöver! 
 
Hoppas ni stannar, det kommer vara värt det hihi. Puss! <3
 
 

En mysigare torsdagskväll


SOVMORGON

Hej på er! Har sovmorgon till 12 imorgon och har bara en lektion och sedan slutar vi. Så hääärligt!
Idag slutade jag vid halv två, och drog in med en tjej i min klass och käkade lite och sedan träffade jag en annan kompis i stan och gick runt i butiker. Nu har jag precis duschat för jag har varit och tränat badminton. Btw på söndag ska jag skaffa gymkort på Nordic Wellness. Måste börja jobba på en snygg kropp inför sommaren 2014 ;)

/J

 
 

Mot stan!

 Ska möta upp Hanna, Sara, Ebba, Matilda och Alina I stan och käka innan vi drar till skolan. Puss, hörs sen!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.